вторник, 24 ноември 2009 г.

Гледане на телевия онлайн на различни телевизионни програми, както безплатно така е срещу заплащане. Гледане на български и чуждестранни телевизионни канали според лични предпочитания. Може да рагледате списък със сайтове предлгащи онлайн телевизия.

Gledai.TV
Интернет сайт през, който можете да гледате онлайн телевизия от цял свят. Изисква се регистрация за да можете да гледате.
към сайта

Nettera.TV
Можете да гледате повечето онлайн телевизионни канали. Сайтът предлага редица опции. Не се изисква регистрация за да гледате това, което искате.
към сайта

TV F3Bg
Онлайн телевизия, която предлага голямо разнообразие от международни телевизионни канали. Не се изисква регистрация, за да гледате желаната програма.
към сайта

Lol
Безплатно гледане на телевизия с много забавни клипове, които се 'въртят' нон стоп. Предлага се само един канал, но може да се отбележи, че е достатъчен за създаване на добро настроение.
към сайта

e-Televizor
Имате възможност да изберете измежду много телевизионни канали, които искате да гледате онлайн. За улеснение на потребителите програмите са подредени по категории. Не се изисква регистрация за да гледате онлайн телевизия.
към сайта

BGTelevizor
Интернет сайт предлагащ гледане на телевизия онлайн. Изисква се регистрация за да можете да гледате онлайн телевизия. Предлагат се само български програми.
към сайта

City Tv
Възможност за безплатно гледане на телевизия City TV. Може да гледате в реално време, като онлайн телевизията се отваря в допълнително прозорче.
към сайта

ВТК
Безплатно гледане на телевизия за "Военен телевизион канал". След избор за "гледане онлайн" се отваря прозорец, в който ще гледате посочения канал.
към сайта

Antenata
Голям интернет сайт, който предлага безплатно гледане на телевизия онлайн. Може да изберете от много телевизионни канали, както и по различни държави. Не е необходима допълнителна програма за гледане.
към сайта

Икономика ТВ
Интернет сайт предлагащ безплатно гледане на телевизия, специализирана в информация за икономика. Може да гледате безплатно новини и предавания от света и от България. Предлага се програма за онлайн телевизията.
към сайта

XBB TV
Голям интернет сайт предлагащ безплатно гледане на множество телевизионни програми и предавания. Каналите, които са поместени в сайта са единствено международни. Онлайн телевизиите се гледат със собствена програма разработена от сайта.
към сайта

Няма коментари:

Публикуване на коментар