вторник, 6 юли 2010 г.

Borovets BikePark

Байк парк на Боровец! Звучи чак нереално! http://www.borovetsbikepark.com

Това е най-хубавата новина в тази област от години! И без това като че ли е любимия ми курорт зимата - като достъпност - физическа и финансова.
В Боровец правят много интересна крачка, нещо, което Банско само уж се опитва да направи, но явно не им е такъв приоритет. Ясно е, че скиорите са многократно повече, а лятото си е слаб сезон, което ги демотивира. Явно са го мислили там, щото да ореш пистите с колело не струва -- нито е интересно за колоездачите, нито е хубаво за скиорите зимата.

Боровец рулира!!! Има трасета с всякакви трудности, лесните могат да се минат и от детето ви, има и преходчета за каране. Има и платени организирани карания, но те са си май по-отдавна.

20 лв. е картата на ден!

През 2 седалки има кука за закачане. Удобна е ако лифтаджията помага на деца и мацки да си натоварят/разтоварят колелото. Лифта е бърз и с меки седалки
Горе слизаш и има карта. Тази карта я раздават джобен формат и на касата, ако си пойскаш.
Зелената писта и бижу за начинаещи и за напреднали. Широк черен път с малък наклон!!
Червената писта е лудница ...


Та, явно кабинката ще си работи, както и Ситняково. Ще видим с какво работно време. Чува се от 9 до 19 ч. но не ми се вярва. Картата е обявена с цена 20 лв - за двата лифта. Машини няма да обработват, нито оръдия трябват. Няма да се кара по писти, макс ще се пресичат по черни пътища. Всичко е извън националния парк, звучи твърде хубаво всичко това.... Да видим.

Няма коментари:

Публикуване на коментар