събота, 31 юли 2010 г.

Adsesn алтернативи

В продължение на темата "Рекламни платформи или как да сложа реклама на сайта си", реших да подредя алтернативите на Google Adsense, като тук акцентът е за чужди платформи.

Когато става дума за онлайн реклама Google Adsense, несъмненно е лидер. Ако следвате техните указания и правила можете да направите добри пари от AdSense. Повечето от блоговете и сайтовете, зависят от Google Adsense за приходите. Но не всички уебмастъри и издатели са доволни от Adsense и постоянно търсят други източници за приходи. Понякога Google просто забранява на издателите плащане за клик поради измама или не за това, че не се придържат към политиката си или отнемат печалбата им позовавайки невалидни кликвания. И това всичко без допълнителни обяснения. Поради тома издатели и блогъри трябва да търсят други източници на приходи, дори и да държат един Adsense. Има много програми, които може да работят заедно с Adsense реклами.

Google няма да ви плати, освен ако не достигнете минималната печалба от $ 100, което може да отнеме много време. Последните новини за орязане плащания към издателите са друг сериозен удар за малките издатели. Има и други рекламни мрежи, с много по-ниски минимални печалби, които те могат да опитат. Ето някои от тях:
  1. adagency1
  2. AdBrite
  3. Adknowledge
  4. AdVolcano
  5. Amazon
  6. Auction Ads
  7. AVN Ads
  8. Black Label Ads
  9. BurstMedia
  10. Chitika
  11. Claxon
  12. Clicksor
  13. eBay
  14. IncentaClick
  15. Kontera
  16. Mirago
  17. MIVA
  18. Oridian
  19. Oxado
  20. Real Media
  21. RevenuePILOT
  22. Rydium
  23. Tribal Fusion
  24. ValidClick
  25. ValueClick Media
  26. Vibrant Media SmartAds
  27. Yahoo Publisher Network

Няма коментари:

Публикуване на коментар