събота, 31 юли 2010 г.

Adsesn алтернативи

В продължение на темата "Рекламни платформи или как да сложа реклама на сайта си", реших да подредя алтернативите на Google Adsense, като тук акцентът е за чужди платформи.

Когато става дума за онлайн реклама Google Adsense, несъмненно е лидер. Ако следвате техните указания и правила можете да направите добри пари от AdSense. Повечето от блоговете и сайтовете, зависят от Google Adsense за приходите. Но не всички уебмастъри и издатели са доволни от Adsense и постоянно търсят други източници за приходи. Понякога Google просто забранява на издателите плащане за клик поради измама или не за това, че не се придържат към политиката си или отнемат печалбата им позовавайки невалидни кликвания. И това всичко без допълнителни обяснения. Поради тома издатели и блогъри трябва да търсят други източници на приходи, дори и да държат един Adsense. Има много програми, които може да работят заедно с Adsense реклами.

Google няма да ви плати, освен ако не достигнете минималната печалба от $ 100, което може да отнеме много време. Последните новини за орязане плащания към издателите са друг сериозен удар за малките издатели. Има и други рекламни мрежи, с много по-ниски минимални печалби, които те могат да опитат. Ето някои от тях:
 1. adagency1
 2. AdBrite
 3. Adknowledge
 4. AdVolcano
 5. Amazon
 6. Auction Ads
 7. AVN Ads
 8. Black Label Ads
 9. BurstMedia
 10. Chitika
 11. Claxon
 12. Clicksor
 13. eBay
 14. IncentaClick
 15. Kontera
 16. Mirago
 17. MIVA
 18. Oridian
 19. Oxado
 20. Real Media
 21. RevenuePILOT
 22. Rydium
 23. Tribal Fusion
 24. ValidClick
 25. ValueClick Media
 26. Vibrant Media SmartAds
 27. Yahoo Publisher Network

Няма коментари:

Публикуване на коментар