петък, 4 май 2012 г.

Run and Roll Plovdiv 2012 Spring

На 20-ти май 2012 г. от 15ч. на гребната база в град Пловдив за четвърти път ще се състои спортен празник с ролери. Организатори на проявата "Run'n'Roll Пловдив Пролет 2012" са Фейсбук групата "RunandRoll Bulgaria", Европейската Федерация на природозащитни сдружения "Зелени балкани" от Будапеща и ски клуб "Канари" - Пловдив.

Готови ли сте, приятели?

Стегнете ролерите, отупайте маратонките и да посрещнем и тази пролет на Гребната база в Пловдив!

Run'n'Roll е обиколка на Гребната база за любители и аматьори, бегом или на ролери, която цели да покаже, че спортът е забавление за всички!
Run'n'Roll не е състезание, тук всички финиширали получават медали и участват в томболата за наградите!

Този път имаме две изненади - ще има купа за спортния клуб, довел най-много участници. Няма значение по какво е клуба - ски, триатлон, плуване, стрелба или шах! Да потичаме всички заедно! :))

А втората изненада - ще организираме благотворително надбягване "Грабвай жената и бягай!" - 250 м, в които кавалерите ще трябва да пренесат дамите си на гръб.
Ще посмеете ли? :))

Очакваме ви!

http://runplovdiv.emind.bg/

Този път по дистанцията с дължина 4700м. (една обиколка на гребната база) първо ще преминат участниците с ролери. След тях на старта ще застанат участниците със скейтбордове, тротинетки, инвалидни колички и велосипеди (до 5-годишни). След тях разстоянието ще преминат бегачите и накрая участниците с ходене. Време за изминаване на дистанцията няма да се мери, а наградите ще бъдат раздадени с томбола.

Единствената "състезателна" дисциплина ще бъде 250 метра носене на съпруга (над 50 кг.) :) - благотворително надбягване "Грабвай жената и бягай!", в което кавалерите ще трябва да пренесат дамите си на гръб :)

За всеки участник е подсигурен медал, а специална Купа ще получи спортният клуб с най-много участници.

Председателят на ски клуб "Канари" Пловдив г-н Михаил Пелтеков приканва всички скиори от страната да заповядат на 22-ри май на Гребната база в Пловдив, "за да се попързаляме с кънки и през пролетта!"

Ако на предстоящия спортен празник с ролери се явят представители на повече от три клуба в две възрастови групи, през октомври организаторите имат намерение да превърнат следващото подобно събитие в истинско състезание, като ще проведат състезателно надбягване с ролери.

Потвърдете вашето участие във Facebook страницата на събитието http://www.facebook.com/events/349146728472435/

Няма коментари:

Публикуване на коментар