сряда, 10 февруари 2010 г.

Колко е страшно?

България се падна в група с Англия, Швейцария, Уелс и Черна гора.
Както е известно, нашите се сринаха в трета урна в компанията на тимове като Израел, Босна и Херцеговина, Финландия и Австрия. Групата ни не е никак силна,отборите са преодолими,но с игра,истинска игра,а не с хленчене и оправдания!
Съжалявам,ама Англия НЯКОГА ДА Е ПОСТИГАЛА НЕЩО НА ГОЛЯМ ФОРУМ????Освен купения финал през 1966 срещу Германия,понеже тогава Световното е било в Англия.
Някога тази нация да е стигала дори финал на европейски или световни първи.? Камо ли да е станала шампион.
Тези ли са страшилището на България????
Англия може да има силни клубни отбори и то общо 4-5,понеже играят най-силните чужденци,но като местни футболисти като чуя някой да слага Англия в сметките за световен или евро шампион,умирам от смяхххххх :) Кога беше 1966 година??? Ако са толкова силна нация,макар и родина на футбола,за 44 години от тогава поне един изигран финал щяха да имат,все пак това са на 2 години евро и на 2 години световно,т.е. за 22 турнира тези нещастници нямат не само титла,а дори финал.

Уелс,тези по времето на Стоичков и Сие ги биехме 0:3 там и 3:1 тук,тази нация е още по-зле и от Англия и Шотландия. Черна гора-същите.
Единствено Швейцария има солиден напредък и от отбор,който падаше наред през 80-те,сега са си средно силен евро отбор. 
Идва ред на България,да,останалите може и да не са сила,но когато Базел бие 2 пъти ЦСКА,когато съпоставиш Фулъм и Евертън със Славия и Ботев Пловдив,не е трудно да се досетиш,че...няма как играчи,играещи Берое с/у Локо Плд,да са на нивото на Фулъм,които играят с/у Арсенал,там най-малкото са научени да тичат,играе се и по Коледа и по Нова Година,а тук като се почне една почивка по 3 месеца между полу-сезоните,Швейцария,Англия и Уелс играят сряда-събота и не се оплакват,че са уморени,а тук Левски и ЦСКА като имат 4-5 мача в турнирите и им се наложи да играят сряда-събота се почва молба за отлагане на мач от първенството,за да си починат,почва се оплакване от сгъстен режим,не били свикнали и т.н.Все едно таксиджия да не е свикнал да дълъг път или хирург да не е свикнал да гледа кръв.С това мислене,подготовка и умения не само 2012,а и 2222 година няма да сме на голям форум.

Няма коментари:

Публикуване на коментар